Web Analytics Made Easy - Statcounter

هادی مرزبان، نویسنده و کارگردان " دکتر نون زنش را بیشتر از مصدق دوست دارد" گفت: حسین پاکدل، حدود دوازده سال پیش دوست داشت این نمایش را کار کند و برای همین من دیگر به دنبال اجرای آن نرفتم.

او می گوید شهرام رحیمیان نویسنده این رمان را اتفاقی در آلمان دیدم و با هم آشنا شدیم. او به من پیشنهاد اجرای این داستان را داد و همین جرقه‌ای  شد زیرا من قصد  روی صحنه رفتن را ندارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرزبان، نمایش «دکتر نون زنش را بیشتر از مصدق دوست دارد»  را اولین کار در حوزه سورئال و جریان سیال ذهن می‌داند. او پیش تر نمایش هایی چون «نوبت دیوانگی»، «ملودی شهربارانی»، «لبخند با شکوه آقای گیل »، «آمیز قلمدون» و ...  را کارگردانی کرده است. 

 مرزبان می گوید هنگام مطالعه رمان، خاطرات کودکیم در سال ۳۲ زنده شد. به یاد دارم آن روز با مادرم در مسیر مردمانی را دیدم که صبح می‌گفتند زنده باد و شب می‌گفتند مرده باد و در این نمایش نامه دقیقا روزگار بوقلمون صفت را دیدم.

او همچنین معتقد است عشق را در دورانی که دیگر کسی  آن را نمی شناسد نشان داده است و عشق اسفندیار به ملک تاج همسرش حتی پس از مرگ او و گفتگوهای دو نفره شان را در فضای سورئال و در جریان سیال ذهن دیده است. در این نمایش مفاهیمی همچون عشق و خیانت را به وضوح می بینیم و دکتر نون آرزویش این است که زمان به عقب برگردد تا به قول خودش به دکتر مصدق  خیانت نمی کرد. 

به گفته مرزبان، انتخاب حامد کمیلی برای نقش دکتر نون داستان جالبی دارد. در ابتدا قرار بود استاد مشایخی این نقش را بازی کند و حتی برای بازیگری این نقش در منزلش تمرین می‌کردیم، اما به دلیل زمین گیر شدن نتوانست. استاد مشایخی دوزاده سال پیش حامد کمیلی را برای این نقش پیشنهاد داده بود.  فرهاد آئیش دومین فردی بود که برای این نقش انتخاب شد که خودش هم عاشق این نقش بود، اما به دلیل تداخل با برنامه هایش با وجود تمرین زیاد برای دکتر نون او هم نتوانست.

او ادامه می دهد: رضا کیانیان هم بعد دو ماه تمرین کرونا گرفت و امین زندگانی، مهدی فخیم زاده هم از جمله افرادی بودند که برای نقش دکتر نون انتخاب کردم، اما در نهایت این نقش به حامد کمیلی رسید. من به هیچ وجه سلبریتی را وارد نمایشم نکردم، چون حس می‌کنم اگر از چهره کسی برای گیشه استفاده کنم بدین معناست که تئاتر حقیر است. هر یک ازین بازیگران می‌توانستند دکتر نون شوند، زیرا هر بازیگر توانایی مخصوص به خود را دارد. خیلی خوشحالم که حامد کمیلی را برای این نقش انتخاب کردم زیرا او در بازیگری بسیار زیرک و تواناست.

 در ماه رمضان، ساعت اجرای نمایش «دکترنون زنش را دوست دارد» به کارگردانی هادی مرزبان در تالار اصلی  از ساعت ۱۹:۳۰ به ساعت ۲۰:۳۰ تغییر کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هنرهای نمایشی تئاتر ایران حامد کمیلی دکتر نون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۵۲۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد

به گزارش خبرنگار مهر، مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در گیلان که آذر سال ۱۴۰۲ با شعار «این صحنه خانه ماست» از سوی معاونت فرهنگی این نهاد فراخوان‌شد، ظهر دوشنبه با هنرنمایی ۸ گروه نمایشی کانونی و آزاد در خانه تئاتر شهر رشت آغاز شد.

طی آئین آغازین این جشنواره که با حضور کودکان، نوجوانان، خانواده‌ها، هنرمندان و علاقمندان به هنرهای نمایشی همراه بود، «سجاد کوچکی نژاد» معاون فرهنگی کانون استان گیلان ضمن قدردانی از مشارکت دستگاه‌های فرهنگی و فعالان عرصه هنر، درباره اهمیت برگزاری این جشنواره‌ها صحبت‌کرد.

کوچکی نژاد یاد تمامی هنرمندان در گذشته را گرامی داشت و از حاضران برای نکوداشت تمامی فعالان عرصه هنر، به ویژه، پیشکسوتان این حوزه دعوت کرد.

ادامه بخش برنامه‌ها نیز هنرنمایی گروه‌های نمایش بود و در این میان، به ترتیب نمایش‌های «زمین پاک» به کارگردانی حمیده زاره، «ببینیم سطل شما چه طوریه؟» با کارگردانی نرگس فرضی، «دختر نقال» و «گوساله لجباز» به کارگردانی نکیسا عوض‌مطلق و «دیگر مرا صدا نزن مادر» با هدایت احمدرضا جعفری از رشت روی صحنه رفتند.

«فیل و ابابیل» به کارگردانی مجید پتکی و «یاد منجی»، با کارگردانی سیده زهرا صادقی از رشت و «پرپروک» به کارگردانی منیژه واحد از لاهیجان، دیگرنمایش‌هایی بودند که با هنرنمایی هنرمندان گیلانی دیدنی شدند.

داوری این رویداد هنری که در بخش کانونی و آزاد، با مشارکت مخاطبان نوجوان، جوان ۱۲ تا ۲۲ سال و بزرگ‌سالان صورت گرفت را «محمد علی صادق حسنی»، کارگردان و بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون و تئاتر و رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان گیلان، «محمود فرضی‌نژاد»،محقق و پژوهشگر، کارگردان تئاتر و خواننده فرهنگ عامه گیل و دیلم و همچنین، «حمید آذرنگ»، کارشناس مدیریت فرهنگی و کارگردان تئاتر بر عهده داشتند و به داوری هنرنمایی هنرمندان در بخش‌های نمایش (صحنه، عروسکی، زنده_ عروسکی)، نمایش خلاق (‌نمایش کتابخانه‌ای و بازی نمایش) پرداختند.

گفتنی‌است، خانواده و اهمیت آن، نامداران دینی، ملی و اسطوره‌ای و درعین‌حال، امیدآفرینی در تولید نمایش، توجه به محیط‌زیست و سبک زندگی ایرانی اسلامی، مهارت‌افزایی، ترویج نمایش‌های آئینی و سنتی و کتاب‌های چاپ‌شده در کانون و فرهنگ بومی محلی کشور، از رویکردهای ارزش‌گذاری نمایش‌های ارائه شده در نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کودکان و نوجوان است که با هدف عمومی‌سازی و مردمی‌سازی هنرنمایش برگزارمی‌شود.

لازم به توضیح است، مرحله استانی نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کودکان و نوجوان عصر امروز با معرفی ۳ گروه برگزیده به ایستگاه پایانی می‌رسد.

کد خبر 6098222

دیگر خبرها

  • راهیابی یک اثر از ملایر به جمع ۱۲ تئاتر برتر دانش آموزان کشور
  • جزئیاتی جالب درباره دنیای پرزرق و برق و باشکوه بازیگری بهرام افشاری
  • قصه شهرت و پایانش رنگ کهنگی نمی‌گیرد/ ترس‌ و تردیدهای یک ستاره
  • قصه شهرت و پایانش رنگ کهنه‌گی نمی‌گیرد/ ترس‌ و تردیدهای یک ستاره
  • نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد
  • علیرضا کوشک‌جلالی به تماشاخانه ایران‌شهر می‌آید
  • کوشک جلالی با «آرت» به تماشاخانه ایرانشهر می‌آید
  • استقبال از «آن برد» غافلگیر کننده بود/ دغدغه همیشگی «مهاجرت»
  • تماشا خانه سیار کانون به استان فارس رسید
  • اجرای تئاتر عروسکی در مناطق کم برخوردار فارس